Updated 19.6.2016 /
Hallitus

Tervetuloa SEFE Suomalaiset Egyptissä - Finns in Egypt -yhdistyksen kotisivuille

SEFE Suomalaiset Egyptissä Finns in Egypt -yhdistys on kaikille Egyptissä asuville suomalaisille avoin yhdistys, jonka järjestämiin tapahtumiin ovat tervetulleita mukaan myös ei-suomenkieliset perheenjäsenet ja ystävät kansallisuudesta riippumatta.

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota Egyptissä asuville suomalaisille ja suomalais-egyptiläisille perheille mahdollisuuksia yhdessäoloon yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. Yhdistys järjestää kulttuuritapahtumia, retkiä, luentoja ja kokoontumisia erilaisten teemojen merkeissä. Yhdistys tekee myös hyväntekeväisyystyötä yhteistyössä egyptiläisten ja suomalaisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

Yhdistys pyrkii helpottamaan Kairoon ja muualle Egyptiin muuttavien suomalaisten sopeutumisprosessia paikalliseen kulttuuriin. Kairon eri alueilla sekä Aleksandriassa, Luksorissa ja Hurghadassa toimii yhteyshenkilöitä, jotka antavat neuvoja ja ohjeita oman alueensa suomalaisille. Yhdistyksen hallituksen jäsenet toimivat myös yhteyshenkilöinä Egyptiin muuttaville.

Lisätietoa sähköpostitse

In English